Blog
Potera: baka Ružica

Zbog njenih izjava svi pričaju o kvizu Potera: baka Ružica najjača takmičarka ikada

591 Views0 Comment

Ružica Berić (78) baka iz Šapca koja je sinoć učestvovala u kvizu “Potera” osvojila je celu Srbiju svojim stavom i pozitivnošću.
U takmičarskom delu bila je sa tri muškarca, a predstavila se kao penzionerka koja pre podne čita religiozne knjige, a uveče krimi romane. Ovo je njeno drugo pojavljivanje u kvizu, a pre pet godina je u prvoj igri osvojila 80.000 dinara. Budući da joj sinoć brza pitanja baš nije “legla” kada je saznala da je zaradila 40.000 dinara nije mogla da prestane da priča o tome kako se izblamirala i kako je to živa sramota.

Uzalud su bili pokušaji voditelja Jovana Memedovića da joj objasni da to nije tako, pa čak ni komplimenti tragača Milorada Milinkovića da je ona najsimpatičniji učesnik.

“Ma nemojte da pričate svašta”, simpatično je negodovala baka.

Ono što je zanimljivo jeste da je tokom drugog dela takmičenja, naglas odgovarala na pitanja pre nego što se završilo vreme, što je takođe nasmejalo sve. Volela je i da proćaska malo između pitanja, a sve na toliko dopadljiv način da smo mogli da je slušamo još dugo.

Ova hrabra penzionerka jedina je uspela da se plasira u treći krug takmičenja, ali nažalost njenih 10 odgovora nije bilo dovoljno da je tragač ne stigne.

Ipak, najavila je ponovni dolazak u kviz uz opasku da se njena generacija boji javnog nastupa i da nema toliko hrabrih da stanu pred kamerama, kao što je ona.

Bako svaka čast za znanje i hvala što ste nam ulepšali veče, dan i svaku pomisao na simpatičnog takmičara.

Izvor: Noizz