besa horizontal

Šta si spreman da uradiš da zaštitiš porodicu?

471 Views0 Comment

Nova domaća serija “Besa” od 16. decembra ekskluzivno na SUPERSTAR TV mts televizije! Pročitajte o čemu se radi i kada možete da gledate epizode!

IZVOR: PROMO/MTS/BESA

U serijalu “Besa“, koji oslikava običaj čvrstog obećanja koje se mora održati i po cenu života, lavirint nepredvidljivih okolnosti ukršta puteve Uroša, običnog čoveka, i Dardana, regionalnog šefa mafije.

Kroz 12 epizoda, svake nedelje od 21h na SuperStar TV (kanal 103 mts TV za Srbiju, Superstar 18 za Crnu Goru i 301 pozicija kanala za Bosnu i Hercegovinu) gledaćemo do koje granice je Uroš, čiju ulogu tumači Radivoje Raša Bukvić, spreman da ide da bi zaštitio svoju porodicu.

Premijera (prva epizoda) je 16. decembra u 21 sat!

Serija “Besa“, rađena po najvišim produkcijskim standardima, okupila je poznate svetske i domaće scenariste kao i regionalnu i inostranu glumačku postavu. Prvi put na našem prostoru proslavljeni britanski scenaristaToni Džordan(poznat po TV serijama “Hustle”, “Life on Mars”…) zajedno sa timom pisaca iz našeg regiona i scenaristom Mladenom Matičevićem, kreirao je prvi domaći serijal koji prati sve standarde poznatih britanskih dramskih serija.

“Nakon rada na mnogim dramskim serijama u Engleskoj i Americi, moram priznati da je rad na ‘Besi’ bilo fantastično iskustvo. Odlična produkcija i glumačka ekipa donose gledaocima seriju istog kvaliteta kao i u Engleskoj. Lepo je videti da originalne drame, kao one koje se mogu videti širom sveta, dolaze i sa Balkana, a da predstavljaju univerzalne priče sa kojima možemo svi da se identifikujemo“, izjavio je glavni pisac i kreator serije Toni Džordan.

Serija broji oko 200 glumaca sa celokupnog prostora bivše Jugoslavije, kao i inostrane glumce iz Albanije, Velike Britanije i Francuske. Autorski tim na čelu sa rediteljem Dušanom Lazarevićem (“Death in Paradise”, “Misfit”…) snimao je seriju “Besa” više od 120 dana, na atraktivnim lokacijama širom Balkana.

Glavne uloge igraju: Radivoje BukvićMiloš TimotijevićArben Bajraktaraj, a gledaćemo i ovu ekipu: Lana BarićMilica GojkovićMilan MarićGreza PaljaskaRadoslav MilenkovićHana SelimovićMarko JanjićMensur SafćijuBoris MilivojevićIvan ZarićSebastijan KavacaKamka TočinovskiMilena RadulovićSlaven DošloBoris KobalElizabet BrodićDušan KovačevićNeritan LicajNebojša DugalićMirsad Tuka i mnogi drugi.

Više o seriji čitaćete (i gledati) na MONDU u danima koji su pred nama!

Serija “Besa” je prvi ekskluzivni sadržaj koji ćete moći da gledate na SuperStar TV-u, kanalu koji je za kratko vreme emitovanja postao omiljena adresa svih korisnika mts televizije.

Besa, serija Besa

IZVOR: PROMO/MTS/BESA

“mts televizija razvija se u modernu platformu koja svojim sveobuhvatnim programskim sadržajem zadovoljava i najzahtevnije ukuse naših gledalaca. Budućnost telekomunikacionog biznisa sve više je vezana za multimedijalne usluge, pre svega televiziju. Svako ko želi da bude lider u tom poslu mora svojim korisnicima da pruži najbolji sadržaj, prvenstveno u domenu zabavnog i sportskog programa. Pokretanjem SuperStar TV mi smo upravo to i imali za cilj, a početkom emitovanja serije ‘Besa’ jasno potvrđujemo svoju rešenost da najkvalitetniji domaći serijski program bude okosnica naše ponude”, izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić.

Serija je snimljena u međunarodnoj koprodukciji Antenna Group Studios, Adrenalin produkcije i Red Planet pictures, a ekskluzivna prava na premijerno emitovanje imamts televizija.

“‘Besa’ je najveći projekat koji smo do sada radili i jedan od najvećih TV projekata u regionu. Ponosni smo što smo okupili ekipu koja je od kreatora, glumaca i reditelja oformila međunarodni tim koji će na ekrane preneti uverljivu priču u stilu popularnih serija Breaking Bad ili Ozark, a obrađuje teme koje se tiču morala, identiteta i međuljudskih odnosa”, izjavila je Tea Korolija, producent Adrenalin produkcije.

“Antenna Group Studios ponosna je na novi projekat koji je, sa sigurnošću mogu reći, pomerio granice kako u srpskoj tako i regionalnoj produkciji. Posle osvajanja Holivuda putem ulaganja u najuspešnije produkcijske kompanije – ‘Imagine Entertainment’ i ‘Propagate’, naša kompanija nastavlja rast i u regionu investirajući u najbolje i originalne medijske sadržaje poput serije ‘Besa’. Ovaj projekat okupio je sjajan produkcioni i glumački tim iz celog regiona. To je izuzetna, uzbudljiva i veoma osetljiva priča. Uverena sam da će publika biti oduševljena, kako kod nas, tako i u svetu jer će se serija prikazivati i van regiona”, izjavila je Manja Grčić, direktorka Antena grupe za Srbiju i Crnu Goru.

Izvor: mondo.rs