2009613 let 1663 ls

Spektakularne akcione scene u seriji “Besa” na prvoj: Nijedan glumac na snimanju nije tražio dublera

922 Views0 Comment

Serija „Besa“ koja se emituje svakog ponedeljka u 22 sata na Prvoj, počela je žestokim akcionim scenama o zakonima koji vladaju u mafiji, gde se svaka izdaja plaća glavom. Lakomi diler heroina kojeg je ocinkario rođak završava na pustoj ulcinjskoj plaži sa smrtonosnom dozom droge čijom prodajom je želeo da se obogati. U isto vreme u Beogradu u podmetnutoj eksploziji automobila gine zaštićeni svedok protiv mafije.

FOTO: PROMO

Kako su producenti serije najavili, „Besa“ obiluje veoma realističnim akcionim scenama, za čije snimanje nijedan glumac nije tražio dublera. O tom iskustvu govori i glavni glumac Raša Bukvić: „Imao sam osećaj da mogu sam sve to da izvedem. Verovatno zbog toga što sam već imao susreta s tim žanrom u dosadašnjem radu, pa sam odlučio da mi nije potrebna zamena”. Najzatevnije scene su svakako lude vožnje automobilom: “Najzahtevnija je bila vožnja automobila.

FOTO: PROMO

Snimali smo scenu u kojoj Uroš Perić mora da pobegne iz garaže i trebalo je u rikverc da vozim uzbrdo i u krivini usred zatvorenog prostora. I to veoma brzo. Srećom, sve se dobro zvršilo. Nekako sam uspeo iz prvog pokušaja, ni sam ne znam kako se nisam sudario s nekim”, kaže Bukvić.

Izvor: kurir.rs