Blog
POTERA

Počinje jedanaesta sezona kviza Potera

309 Views0 Comment

Nova sezona kviza Potera koji već punu deceniju okuplja porodice i prijatelje pred TV ekranima počinje u ponedeljak 28. avgusta u standardnom terminu u 21  časova samo na prvom kanalu. Jedanaesta sezona kviza u kome se ishod ne zna do poslednje sekunde, pred takmičare i gledaoce vraća iskusne tragače Milorada Milinkovića, Milicu Jokanović, Žarka Stevanovića i Milana Bukvića. U svakoj epizodi očekuje nas poštena ali bespoštedna trka takmičara i Tragača, nova pitanja koja će nas na nov način podsetiti na neke predele, istorijske momente, sportske uspehe, filmove i muziku koju smo voleli.

POTERA

Ove sezone naši Tragači su prihvatili herojska alter ega i spremni su za još jedan okršaj sa takmičarima.

Naš najnoviji član Milan Bukvić „Dečko koji obećava“ spreman je za još jednu sezonu, Milorad Milinković „Mr. Veliki“ poznatiji i kao džentlmen i ove sezone će biti na visini zadatka, Jovan Memedović koji će i ove godine biće spona između dobro poznatih Tragača i takmičara, Milica Jokanović- „princeza od znanja“ koja svojim stilom nikoga ne ostavlja ravnodušnim i naš svetski šampion znanja Žarko Stevanović.

Naši superheroji su spremni za novu sezonu punu adrenalina i zabave. Sigurni smo da ovaj obračun ne želite da propustite. Spremite se da prigrlite uzbuđenje, razgibate mentalne mišiće i pridružite nam se u konačnoj potrazi za znanjem i strategijom!

Ono što je ostalo nepromenjeno, jeste neizvesnost svake epizode na koju je publika već navikla. Nova pitanja i novi izazovi biće stavljeni kako pred takmičare, tako i pred Tragače, a sve to u terminu rezervisanom za trku znanja – svakog ponedeljka u 21h na Prvom program RTS-a. Navijajte za svoje favorite u novim epizodama!