Blog
Ljiljana Radulovic Dimitar

Niz pobeda u Poteri se nastavlja sa hrabrom i iskusnom profesorkom u penziji Ljiljanom Radulović Dimitrov

50 Views0 Comment

Nova sezona samo što je počela, a publika je već u senzacionalnoj epizodi dobila novu rekorderku i uzora Ljiljanu Radulović Dimitrov.

Penzionerka Ljiljana ili poznatija kao baka Ljilja došla je u kviz na nagovor svoje dve snajke. Ovo nije prvi put da su je prijavile za neki kviz. Ona je svojom hrabrošću i smirenosti uspela u prvoj igri da da tačan odgovor na 7 pitanja i time se plasirala u drugu igru. Imajući zavidno znanje i smirenost, stala je pred Tragača Milicu Jokanović i samouvereno odgovorila na njenu ponudu više sume koja je iznosila 700. 000 dinara.

Bivša profesorka sada u penziji iz Novog Sada je bez greške unela sumu od 700 000 u zajedničku kasu i time postala prva osoba ženskog pola koja je odbranila tu sumu. Sada je izjednačena sa fantastičnim Sinišom Vulićem koji je član tima rekordera Potere.

Ona je u finalnoj poteri sa svoja kako kaže tri musketara, imala veliki udeo u njihovih 21 koraka ispred tragača. Uspela je tačno da odgovori na dva pitanja i time vrati Milicu što je bilo dovoljno za pobedu. Ukupno su osvojili 940 000 dinara koje dele na ravne časti.

Ako niste imali prilike da se upoznate sa baka Ljiljom, pogledajte video koji je spremila samo za publiku kviza Potera.

Ljiljana Radulovic Dimitar
Ljiljana Radulovic Dimitar