Blog
223c1 1

Milan Bukvić novi Tragač Potere

1104 Views0 Comment

U trećoj epizodi, publika je napokon dobila odgovor na pitanje „Ko je misteriozni novi Tragač“ Razne teorije su kružile internetom. Niko nije sa sigurnošću znao ko je. U svojoj premijernoj epizodi naš novi Tragač Milan Bukvić je pokazao da znanja ima i opradvao nadimak „Dečko koji obećava“!

“Njegov nadimak je po jednom od najpoznatijih filmova Aleksandra Berčeka, rođen je pre 25 godina i dolazi iz Kragujevca. Fakultet političkih nauka u Beogradu, završio je sa svim desetkama. Ista stvar, prati ga i tokom master studija filozofije u Novom Sadu.

Milan je prošlogodišnje pojavljivanje u kvizu kao takmičar posvetio svom deki, za koga je rekao da je glavni krivac za ljubav prema ovom formatu takmičenja i nadmetanja znanjem.

“Svakog petka sam dolazio kod njega, spremali smo kokice i gledali smo zajedno. On je zaista bio kvizoman, iako za razliku od mene, je stidljiv čovek i nikada se nije prijavio i zato sam želeo da ovaj svoj nastup stavim kao krunu na moje odrastanje kraj njega i moju zahvalnost njemu“., izjavio je Milan Bukvić

Kako se snašao u novoj ulozi Tragača, ko su mu uzori i kako se sprema za nastup saznajte u videu ispod:

Milan Bukvić
Milan Bukvić