Screenshot 117

Kviz Potera: Zamalo novi rekord!

915 Views0 Comment

Malo je nedostajalo da u kvizu Potera vidimo novi rekord u osvojenom novcu. Troje takmičara se borilo za 820.000 dinara.

Uh, koliko uzbudljiva emisija kviza Potera!

Troje takmičara, Predrag, Jadranka i Marko bili su na 18 sekundi daleko od novog rekorda kviza i sume od 820.000 dinara.

Tragač Milica, međutim, uspela je da stigne takmičare i pre isteka svog vremena za odgovore anulira 16 koraka koliko su takmičari imali ispred nje.

Potera, kviz Potera

IZVOR: RTS/PRINTSCREEN/MONDO

U finalnoj borbi, takmičari su malo i podbacili, jer su mogli da odgovore na bar još dva, tri lakša pitanja (recimo za horoskopski znak Vodolija). Ali, lako je kad gledate kraj malih ekrana. Tragač Milica je bila na visini zadatka – nije znala odgovore na tri pitanja, dva puta su je takmičari vraćali, ali nedostajao im je još koji tačan odgovor da bi mogli da se nadaju…

Ipak, treba pohvaliti dvojicu takmičara – Predraga iz Jagodine i Marka iz Beograda (Mladenovca), koji su igrali odlično.

Najpre je Marko prihvatio veću sumu – 300.000 dinara i lagano je osvojio.

Potom je i Predrag bio, zaista, briljantan. U prvoj igri imao je svih 12 tačnih odgovora, a u drugoj igri je prihvatio ponuđenu  sumu od 500.000 dinara da bi se “prošetao” kroz pitanja i osvojio tu sumu.

Potera, kviz Potera

Predrag iz Jagodine IZVOR: RTS/PRINTSCREEN/MONDO

Vrlo retko se do sada dešavalo da takmičar osvoji toliku sumu u prvoj igri kao Predrag, a sjajno znanje pokazao je i u drugoj rundi.

Ali, najveći tragičar je Jadranka. Preplašena sve vreme, nekako je od silne treme uspela da odbrani nižu sumu od 20.000 dinara.

U poslednjoj, odlučujućoj igri se nije ni javljala da odgovori.

Nije se javila da odgovori i na lako pitanje o tome koji horoskopski znak počinje krajem januara, a završava se 18. februara.

Takmilčari su “omanuli” i za broj vekova u milenijumu…

Potera, kviz Potera

IZVOR: RTS/PRINTSCREEN/MONDO

Da su kojim slučajem uspeli da odbrane 820.000 dinara, gospođa Jadranka (koja je izgledala kao da će svakog sekunda da se sruši zbog treme), podelila bi tu sumu ravnopravno sa ostalom dvojicom takmičara.

Sama je osvojila 20.000 dinara, zamalo da ode kući sa više od 270.000 dinara (osvojeni novac se deli ravnopravno prema broju takmičara u finalnoj rundi, prema pravlima kviza).

Potera, kviz PoteraIZVOR: RTS/PRINTSCREEN/MONDO