maxresdefault 4

Kviz Potera: Kakva drama, Milica uz zvuk sirene!

364 Views0 Comment

Jedna od najdramatičnijih emisija kviza “Potera”. Tragač Milica sustigla takmičare u bukvalno poslednjoj sekundi!

Luka i Nikola će dugo pamtiti učešće u kvizu “Potera”.

Od deobe 230.000 dinara delila ih je sekunda, ma možda ni toliko, tek desetinke!

Od četvorice takmičara, a svi su, kao po dogovoru, bili u plavim košuljama(!), do finalne runde stigli su samo Luka i Nikola.

Novosađanin Luka uneo je u zajedničku kasu 200.000 dinara (u drugoj rundi kviza prihvatio je izazov i uzeo veću sumu novca, a to je značilo i da mu Tragač bude korak bliže) i bez većih problema je to osvojio. Luka je odbranio svoj 30.000 dinara i u poslednjem delu kviza imali su 18 tačnih odgovora.

Pre nego što je tragač u ovog epizodi kviza – Milica – krenula u poteru za njima, voditelj Jovan Memedović je primetio: “Ovaj broj od 18 odgovora je taman prava mera za dramatičan ishod”.

Kao da je znao, jer je usledila najdramatičnija završnica kviza u dosadašnjim izdanjima!

Milica je “sipala” odgovore i činilo se da će bez problema sustići takmičare. A onda je zapela na pitanju – koji je bio nadimak pozorišnog i filmskog reditelja Ljubomira Draškića?

Takmičari Luka i Nikola su znali odgovor – “Muci” – i vratili su Milicu korak unazad.

Potom je Milica dala odgovor na još jedno pitanje, ali nije bila precizna na pitanje koje je rodno mesto Dositeja Obradovića? Nažalost po Luku i Nikolu ni oni nisu dali tačan odgovor.

Do kraja je ostalo još 6 sekundi. Memedović je pročitao dugačko pitanje, a Milica je dala odgovor uz zvuk sirene! Na semaforu je pisalo 00:00. I uspela je!

Je l’ sam ih stigla? Je l’ oni ne nose novac?“, upitala je uzbuđena Milica, a kada je dobila potvrdan odgovor da je uspela, prokomentarisala je: “Meni je ovih momaka stvarno žao“.

Izvor: Mondo.rs