Blog
Besa 2

BESA 2 – Završeno snimanje PRVOG DELA druge sezone! A EVO kada sledi NASTAVAK!

17323 Views0 Comment

Snimanje prvog dela drugog ciklusa serije Besa privedeno je kraju. Ovo je objavio jedan od glavnih aktera, jedne od verovatno najkvalitetnijih krimi drama koje su se pojavile na domaćim malim ekranima poslednjih godina, glumac Miloš Timotijević. Uz fotografiju na kojoj je leđima okrenut kameri, pogleda uprtog ka panorami grada, Timotijević koji u seriji tumači lik inspektora Petrita, oprostio se od Crne Gore i zahvalio toj zemlji na gostoprimstvu.

– Nakon novogodišnjih praznika ekipa nastavlja sa radom u Beogradu. Još ambicioznije zamišljena od prve sezone, druga sezona serije “Besa” snimaće se i van granica našeg regiona – kaže Tea Korolija, direktorka produkcijske kuće Adrenalin i otkriva da “jedan od glavnih motiva i pokretača radnje druge sezone donosi sukob modernog i tradicionalnog. Dolazi novo vreme, nove generacije koje ne drže previše do tradicije i date reči.”

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćete gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove likove.
Među novim glumcima veliki favoriti su Florist Bajgora i Ervin Bejleri koji će sigurno osvojiti publiku. Kreatori druge sezone serije „Besa“ su Toni Džordan, popularni britanski scenarista, i Igor Stoimenov, a scenaristi su Igor Stoimenov, Mladen Matičević i Vuk Ršumović.
Planirano je više reditelja, Nikola Ljuca je reditelj linije priče koja se snima u Crnoj Gori. Autor muzike je Nemanja Mosurović.
Prva sezona završila se dramatično, pitanjem da li je Uroš Perić spreman da spasi svoju porodicu i ubije inspektora Petrita Kocija? Druga sezona serije „Besa“ emitovaće se sledeće godine na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.
Izvor: Filmitv