O nama

Adrenalin je osnovan 2005. godine, kao deo I&F Grupe, komunikacionog sistema koji posluje na više evropskih tržišta. Kao producentska kuća specijalizovana za proizvodnju TV programa, Adrenalin je od početka pratio svetske trendove u industriji i uvodio ih na naše tržište. U početku su to bili TV formati kao što su PiramidaJa imam talenatKaraoke obračun, koje publika i danas pamti. Ulazak Adrenalina u segment dramskog programa započeo je kultnom TV serijom Vratiće se rode, realizovanom u koprodukciji sa Cobra filmom. Tokom narednog perioda, Adrenalin je radio na  inovativnim i  zabavnim televizijskim  i dramskim sadržajiima, poput zabavnih programa, popularnih kvizova, ali i dramskih programa kao što su Miris lipe na Balkanu, Folk, Na slovo na slovo, Potera, Besa i Besa 2.

Danas je Adrenalin specijalizovan za dramske serije, a od TV formata radi već devetu sezonu uspešnog britanskog kviza Potera, koji je, iz godine u godinu, jedan od najgledanijih programa u udarnom terminu RTS-a.

TV serijom Besa, po originalnoj ideji Srđan Šapera, Adrenalin je podigao kvalitet produkcije angažovanjem iskusnog britanskog kreatora i scenariste na proizvodnji domaće serije. Besa je u kratkom vremenu postala omiljena među gledaocima, a Adrenalin prva producentska kuća koja je prodala format domaće serije na drugim tržištima.